.

Hoera ze zijn er!

Op 16 mei 2023 zijn de pups van Benthe & Flint geboren! Maar liefst 8 prachtige pups zagen het levenslicht. 3 stoere reuen en 5zoete meisjes is het resultaat van deze herhaalcombinatie. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op 27 april 2023 zijn de pups van Tess & Flint geboren! Maar liefst 13 prachtige pups zagen het levenslicht. 5 stoere reuen en 8 zoete meisjes is het resultaat. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op 16 november 2022 zijn de pups van Indy & Flint geboren! Maar liefst 8 prachtige pups zagen het levenslicht. 4 stoere reuen en 4 zoete meisjes is het resultaat. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op 12 oktober 2022 zijn de pups van Kaylinn & Flint geboren! Maar liefst 10 prachtige pups zagen het levenslicht. 4 stoere reuen en 6 zoete meisjes is het resultaat. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op 24 juni 2022 zijn de pups van Gina & Flint geboren! Maar liefst 5 prachtige pups zagen het levenslicht. 3 stoere reuen en 2 zoete meisjes is het resultaat. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op 2e kerstdag, 26 december 2021 zijn de pups van Maddie & Flint geboren! Maar liefst 8 prachtige pups zagen het levenslicht. 6 stoere reuen en 2 zoete meisjes is het resultaat van een bezoekje aan Nederland eind oktober. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.


Hoera ze zijn er!

Op Flint zijn 5e verjaardag, 12 december 2021, zijn de pups van Benthe & Flint geboren! Maar liefst 8 prachtige pups zagen het levenslicht. 5 stoere reuen en 3 zoete meisjes is het resultaat van de eerste dekkingen van Flint & Benthe. Wij zijn heel benieuwd hoe de pups zich gaan ontwikkelen.